мдаа
Известие
Collapse
No announcement yet.
на колко градуса загряват вашите 156 jtd
Collapse
X
-
Re: .,.,.,.
Първоначално публикувано от mvtodorovПървоначално публикувано от VeilSideОт както си смених термостата ми дърйи 90 при всякакво каране! дайе и градско Сф.
Comment
-
Re: .,.,.,.
Първоначално публикувано от VeilSideНезнам братле, само знам че струва 34лв.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Такава цена за термостат за JTD няма дори доставните цени са доста по високи, но има вероятност да е сменено само патрончето вътре и тогав аможе да струва толкова иначе няма начин освен ако е втора употреба.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Никога не съм ходил на тия сбирки, но имам голяма желание да доида! Ако се засечем някаде ще ти покажа фактура и стария термостат. Преди 2 месеца кат ходих в сервиз / гр. Плевен / сменях термостат 34лв, задни наклатки 32лв, и заден десен лагер на главината!!! Нямам никаква полза да лъжаУтре ше се обадя в сервиза да попитам каква марка е!
А за фиата /мареа ТД100/ ми струва 58.
Comment
-
Не знам какви са тези части но това накладки а 34 лв е пълен фалш освен ако този от сервиза не ти е най добрия приятел и да ти ги е дал на доставна цена. А за термостата незнам бях чувал всекакви цени ама тази не си я бях помислял особенно на JTD но зависи и каква марка е , дано да ти върши работа и да не ти създава проблеми.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevНе знам какви са тези части но това накладки а 34 лв е пълен фалш освен ако този от сервиза не ти е най добрия приятел и да ти ги е дал на доставна цена. А за термостата незнам бях чувал всекакви цени ама тази не си я бях помислял особенно на JTD но зависи и каква марка е , дано да ти върши работа и да не ти създава проблеми.
Според теб колко кинти е един чисто нов съединител?
Comment
-
Първоначално публикувано от VeilSideПървоначално публикувано от NovachevНе знам какви са тези части но това накладки а 34 лв е пълен фалш освен ако този от сервиза не ти е най добрия приятел и да ти ги е дал на доставна цена. А за термостата незнам бях чувал всекакви цени ама тази не си я бях помислял особенно на JTD но зависи и каква марка е , дано да ти върши работа и да не ти създава проблеми.
А относно евтините части вече страдам от такива хвърлих едни тампони за стабилизиращата щанга на 5000км а тампоните на горните носачи се разкърцаха за 10000 км156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от VeilSideПървоначално публикувано от NovachevНе знам какви са тези части но това накладки а 34 лв е пълен фалш освен ако този от сервиза не ти е най добрия приятел и да ти ги е дал на доставна цена. А за термостата незнам бях чувал всекакви цени ама тази не си я бях помислял особенно на JTD но зависи и каква марка е , дано да ти върши работа и да не ти създава проблеми.
А относно евтините части вече страдам от такива хвърлих едни тампони за стабилизиращата щанга на 5000км а тампоните на горните носачи се разкърцаха за 10000 км
Comment
-
http://www.powerflex.co.uk/products.asp ... submit1=GO
И моята е така и ще я почвам на части с PowerFlex156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment